Ndjejmë Suksesin Tuaj!

EJBC ndihmon sipërmarrësit, pronarët dhe drejtuesit e bizneseve që të ideojnë, ndërtojnë dhe zhvillojnë aktivitete të qëndrueshme dhe me sukses afatgjatë.

Mendoni të krijoni një biznes të ri? Të lanēoni një produkt apo shërbim të ri? Të hyni në një treg të ri? Të rrisni biznesin tuaj ekzistues? Të trajnoni stafin tuaj?
Ne mund t’ju ndihmojmë!.

Ne jemi këtu për t’ju mbështetur në sfidat e biznesit, që nga ideimi deri në realizimin e tij dhe krenohemi kur biznesi juaj rritet dhe ndjejmë suksesin tuaj.

Rishikoni Planin Tuaj tė Biznesit
pėr Vetėm 1000 Euro

Përpara se të aplikoni për një hua bankare apo të flisni me një investitor, ejani tek ne për të rishikuar planin e biznesit që ju keni përgatitur, për ta shndërruar atë në një plan profesional dhe të suksesshëm.

Apliko

Plane Biznesi

Hartimi i planit të biznesit është padyshim një ndër veprimtaritë më të rëndësishme dhe të domosdoshme për ndërtimin e një sipërmarrje të re.më shumë »

Plane Marketingu

Plani i marketingut në biznes nënkupton diferencën midis suksesit dhe humbjes. Është njëlloj si të shkosh në një luftë pa patur asnjë planmë shumë »

Trajnime Biznesi

Ne ofrojmë trajnime dhe kualifikim të stafit tuaj menaxherial, me qellim rritjen dhe përmirësimin e performancës së tyre, duke i shndërruar ato në një vlerë dhe avantazh shumë të cmuar.më shumë »

Konsultë Falas

Kërkoni njė konsulencė biznesi falas në lidhje me pyetje rreth biznesit tuaj. Ndihma jonë do ju vlejë në zgjidhjen e problemeve të ndryshme që mund të keni.

Apliko

Partnerë

ejbc partners

Lidhuni me ne

Na ndiqni